Υπηρεσίες Catering

Καρβούνης Catering Γάμου
Catering Γάμου

Η επιχείρηση Καρβούνης, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, μπορεί να διοργανώσει τη γαμήλια δεξίωση που ονειρεύεστε και να βάλει ένα λιθαράκι στο ξεκίνημα της νέας σας ζωής. Έχοντας ως σημείο αναφοράς τις γαστρονομικές απολαύσεις μας σε κάθε τους λεπτομέρεια και τον καλαίσθητο εξοπλισμό μας, η ξεχωριστή αυτή ημέρα θα μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας. Διαλέξτε γεύσεις μέσα από προτεινόμενα μενού που θα σας ενθουσιάσουν! Ζητήστε μας αυτό που ονειρεύεστε και η ομάδα μας σίγουρα θα βάλει τα δυνατά της για να σας καταπλήξει. Αξίζετε τα καλύτερα και εμείς είμαστε στην υπηρεσία σας για να τα πραγματοποιήσουμε!

Catering Βάπτισης

Για ονειρεμένες εκδηλώσεις το προσωπικό μας με τον επαγγελματισμό και την ευγένεια που διαθέτει μπορεί να απογειώσει το τραπέζι της βάφτισης μέσα σε μια πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων. Το μενού μας περιλαμβάνει γεύσεις παραδοσιακές αλλά και μοντέρνες ικανές να εξυπηρετήσουν όλα τα γούστα. Πλούσια επιλογή από μενού, ειδικό μενού για τους μικρούς μας φίλους και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε, ώστε να Δημιουργήσουμε τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους σας και σε εσάς

Καρβούνης Catering Βάπτιση
Καρβούνης Catering Εταιρικές Εκδηλώσεις
Catering Εταιρικών εκδηλώσεων

Για τους εργαζομένους ή τους πελάτες της δικής σας επιχείρησηςη γευστική απόλαυση αποτελεί ζητούμενο, προκειμένου η εκδήλωσή σας να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Η σωστή επιλογή των πρώτων υλών, η ποικιλία και η υψηλή ποιότητα κάθε πιάτου, η προσεγμένη γεύση και παρουσίαση και ο ιδανικός συνδυασμός φαγητού – ποτού συνθέτουν ένα άψογο αποτέλεσμα. Ο εξοπλισμός, η τεχνογνωσία, το εξειδικευμένο μας προσωπικό στο χώρο της εστίασης και η συνεχής επιμόρφωσή του αποτελούν πυλώνες της άριστης εξυπηρέτησης και φροντίδας που σας παρέχουμε.

Catering Εγκαινίων

Ο εορτασμόςτου νέου σας επαγγελματικού βήματος είναι κάτι μοναδικό! Βασιστείτε πάνω μας ώστε να σχεδιάσουμε μαζί όλες τις λεπτομέρειες των εγκαινίων της δικής σας επιχείρησης, δίνοντας έμφαση στη γαστρονομία και το άρτιο προσωπικό μας που θα σας συμβουλεύσει για το μενού που θα επιλέξετε να προσφέρετε, προτείνοντας συνάμα καινοτόμες λύσεις για το δικό σας χώρο. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, για αυτό αφεθείτε στις απολαύσεις μας!

Καρβούνης Catering Εγκαινίων
Καρβούνης διοργάνωση παιδικά πάρτι
Catering Παιδικών Πάρτι

Τα γενέθλια του παιδιού σας είναι μοναδικά, ειδικά αν είναι και τα πρώτα του! Κάντε τα να ξεχωρίζουν, δημιουργώντας ανεξίτηλες αναμνήσεις για εσάς και τους καλεσμένους σας. Αναλαμβάνουμε το φαγητό μικρών και μεγάλων,άριστο ποιοτικά και πολύ εντυπωσιακό, καθώς και τη διάθεση ροφημάτων ή καφέ. Ερχόμαστε στο χώρο σας και σας παρέχουμε το σχεδιασμό του πάρτι σας, όπου και αν θέλετε να πραγματοποιηθεί: στην ιδιωτικότητα του σπιτιού σας ή σε έναν υπαίθριο χώρο!

Πλήρης και λειτουργικός εξοπλισμός εκδηλώσεων

Εάν ονειρεύεστε το γαμήλιο πάρτι σας να είναι τόσο ξεχωριστό όσο εμείς ,δεν φτάνει παρά να μας εμπιστευτείτε, ώστε να οργανώσουμε κατάλληλα και την παραμικρή λεπτομέρεια του χώρου σας. Διαθέτουμε στέγαστρο από (15x20=300 τετραγωνικά) έως (60x20=1200 τετραγωνικά , ώστε να ανταποκριθούμε ακόμη και όταν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές!

Καρβούνης εξοπλισμός εκδηλώσεων
Καρβούνης catering με καφέ
Καφε - catering

Προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες της επιχείρηση σας στην φιλοξενία ή κάποιου συνεδρίου ή ακόμα και μια κοινωνική εκδήλωση, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να επιλέξουμε μαζί το coffee menu που σας ταιριάζει. Έμπειροι και καταξιωμένοι barista προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, στο χώρο της επιχείρησης σας η όπου αλλού εσείς επιλέξετε!