Οι Χώροι Δεξίωσης

Οι αίθουσες δεξιώσεων είναι ένας πολυμορφικός χώρος συνολικής έκτασης 1000 τμ με δυνατότητα εστίασης έως και 800 ατόμων.

Η ευχάριστη και δημιουργική διακόσμηση, η άνετη διαρρύθμιση, προσφέρουν μια ξεχωριστή αίσθηση του χώρου συνδυάζοντας την κλασική φινέτσα με τον σύγχρονο επαγγελματισμό στην εξυπηρέτηση των αναγκών σας. Δύναται να χωριστεί σε δύο διαφορετικές αίθουσες για την κάλυψη των αναγκών της πελατείας μας με ηχομονωτικά χωρίσματα γερμανικών προδιαγραφών που εξασφαλίζουν ποιοτικά και αισθητικά τη διασκέδασή σας.

Υποστηρίζεται επίσης σύστημα πολυμέσων εικόνας - ήχου (multimedia). Η πολύχρονη πείρα μας εγγυάται την ικανοποίηση των αναγκών σας σε κάθε περίσταση.Γι αυτό τον λόγο διαθέτουμε ειδικό χώρο αναπαύσεως (νυφικό δωμάτιο), τουαλέτα για τα παιδιά (baby room), παιδική χαρά που πληροί τους κανονισμούς ασφαλείας, και τουαλέτες για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Όλες οι αίθουσές μας διαθέτουν τέλειο σύστημα εξαερισμού και πυρασφάλειας καθώς και γεννήτρια 150 - 180KW.

Για την άνετη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας υπάρχει ιδιωτικό πάρκινγκ χωρητικότητας 100 αυτοκινήτων περίπου, ενώ η γύρω περιοχή προσφέρεται για τη φιλοξενία πολλών περισσοτέρων.

Sitemap impel

Copyright 2009 Καρβουνης. Valid CSS, XHTML